Elektrische Bedrijfswagen?

Van Dijk Vans helpt u met het kopen of leasen van uw elektrische bedrijfswagen

De ontwikkeling van elektrische bedrijfswagens groeit snel. Van Dijk Vans groeit daar in mee. Wanneer het gaat om een elektrische bedrijfswagen zijn wij altijd op de hoogte van de  ontwikkelingen.

 

 

De voordelen van een elektrische bedrijfswagen

Elektrisch rijden is de toekomst. Je wilt een elektrische bedrijfswagen? Van Dijk Vans is uw elektrische partner.

 

Ben jij al klaar voor een elektrische bedrijfswagen? Elektrisch rijden is de toekomst. Uiteraard is het vooral met grotere bedrijfswagens extra om hier elektrisch mee te gaan. De politiek en maatschappij vraagt erom. Van Dijk Vans biedt ondernemers de mogelijkheid om schoon en stil de weg op te gaan. Naast een goed imago vormt dit inmiddels een serieus alternatief voor een conventionele bedrijfswagen.

De voordelen van een elektrische bedrijfswagen

De aanschafprijs van een conventionele bedrijfswagen ligt op dit moment beduidend lager. Toch vormt een elektrische bedrijfswagen inmiddels een serieus alternatief. Lees hieronder waarom:

  • U bespaart u op brandstof kosten
  • U bent u bewust bezig met een beter milieu
  • Enorme verlaging van de CO2-uitstoot: tot wel 75% in vergelijking met een conventionele bedrijfswagen
  • Een elektrische bedrijfswagen is uitgesloten van wegenbelasting
  • U bepaart u in onderhoud, door minder bewegende delen is slijtage beperkter
  • Er komen steeds meer oplaadpunten voor het opladen
  • U kunt u in veel gevallen profiteren van subsidies en belastingkortingen

Algemene ontwikkelingen van elektrisch rijden in Nederland

 

  • Toenemend aantal Nederlandse gemeenten stelt een milieuzone in. De regels kunnen verschillen per gemeente. Een groot aantal gemeenten probeert op deze manier de luchtkwaliteit in steden te verbeteren. Verschillende gemeenten weren bedrijfswagens afhankelijk van verbrandingsmotor en lading.
  • Op het gebied van laadinfrastructuur is er geen land met dezelfde dichtheid aan laadpunten. Nederland telt op dit moment (mei ’19) 39.851 (semi) publieke laaddpunten. Het aantal snellaadpunten steeg tot 1.266.
  • Technologische ontwikkelingen: de actieradius en snellaadtijd van een elektrische bedrijfswagen nemen steeds verder toe.

Elektrische bedrijfswagens bij Van Dijk Vans

De ontwikkelingen in de branche gaan hard. Zo hard dat de vraag vaak groter is dan het aanbod. Dat is dan ook de reden dat er op onze website vaak een beperkt aanbod van elektrische voertuigen staat. Toch groeit dit aanbod elke week weer door.

Per verzoek van onze klant gaan wij hiervoor op onderzoek uit en leveren wij naar wens. Ook reizen wij de Wereld over om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen het elektrische rijden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden ? Neem dan contact met ons op.

 

Neem contact op

Links

Recensies

by Peter on Elektrische bedrijfswagens | Van Dijk Vans

Top informatie gekregen over elektrische bedrijfswagens van het Van Dijk Vans team

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Elektrische bedrijfswagens

Een greep uit ons aanbod van elektrische bedrijfswagens