Er was eens...

In het jaar 1929, een autobedrijf in Kalverstraat in Harmelen

 

De rijke geschiedenis van de Van Dijk Groep vindt zijn oorsprong in Harmelen, in het jaar 1929. In een garage aan de Kalverstraat werd gesleuteld aan toen nog een gering aantal soorten auto’s. Een aantal jaar later wordt de Van Dijk Groep dealer van MACK, om vervolgens in het jaar 1952 dealer te worden van General Motors. Een verhuizing naar de overkant van de straat was het gevolg.

Lees verderOns team

Onze rijke geschiedenis

 

In automotive begint in 1929

 

In 1967 wordt Van Dijk officieel Daf dealer en mogen er zowel personenwagens als vrachtwagens van dit Nederlandse automerk verkocht worden.

Het merk Daf wordt in 1980 vervangen door het merk Volvo.In Montfoort word een tweede vestiging geopend, genaamd ‘Utrechtse Bedrijfsgarage’. In 1981 verhuist de Utrechtse Bedrijfsgarage van Montfoort naar Utrecht, waar vanaf dat moment ook de naam Van Dijk gevoerd wordt. Vlak daarna opent Trailerservice Veenendaal zijn deuren.

Eind jaren ’80 wordt het pand in Harmelen ingeruild voor een gloednieuw pand in Woerden. Niet veel later wordt ook een vestiging in Culemborg aan de Van Dijk Groep toegevoegd. In 2007 volgt de overname van Van Dijk Geldermalsen en wordt het vernieuwde pand in Utrecht in gebruik genomen. In de jaren die volgen wordt de Van Dijk Groep tot zeven keer toe verkozen tot beste truckdealer van Nederland.

UNIEK IN DE BEDRIJFSWAGEN BRANCHE

 

De opkomst van Van Dijk Vans

 

Van Dijk Vans is hier na een aantal jaar uit ontstaan en inmiddels is deze tak enorm gegroeid.

Door de expertise die al sinds 1929 in huis is en de ontwikkelingen die het bedrijf de afgelopen jaren door heeft gemaakt, is Van Dijk Vans nu ook in de wereld van nieuwe en (jong)gebruikte auto’s en vans een unieke en bepalende speler.

Een onderscheidende factor van Van Dijk Vans is dat het bedrijf niet merk gebonden is. De combinatie van historie en expertise resulteert bovendien in betrouwbaarheid, liquiditeit en technische kennis van de producten.

Volg Van Dijk Vans

 

Op social media houden wij je ook op de hoogte van nieuws en achtergronden van Van Dijk Vans

 

Van Dijk Vans bij De Barometer op RTLZ

 

Wij hadden het genoegen om wat meer te vertellen op nationale tv

 

In De Barometer worden succesverhalen van ondernemers gedeeld. Uiteraard past van Dijk Vans daar perfect bij.

Ze volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van De Barometer.

Ons team, De motoren in het bedrijf

 

Ze zijn betrouwbaar, krachtig en zorgen voor uw vooruitgang 
Wat Van Dijk echt bijzonder maakt, is haar toegankelijkheid en laagdrempeligheid. Iedereen is altijd van harte welkom. Dat familiebedrijf gevoel staat altijd hoog in ons vaandel.

Carola Strien

Backoffice

Jork Kuin

Salessupport
🇳🇱 🇬🇧 🇩🇪 🇫🇷

Igor Vaneker

Photography  & Logisticssupport

Lonneke Mook

Backoffice
🇳🇱 🇬🇧

Thomas Thiadens

Operations Support & Sales Support

Renier Nederend

Trading  & Analytics

Mike De Rover

Sales B2C & Lease

Jaap De Wit

Workshop Manager

Mark Tang

Purchase  & Trading

Mike van Kley

Purchase & Trading
🇳🇱 🇬🇧 🇩🇪

Phone: +31(0)85 0202102
Mobile: +31(0)612045306
Email: mike@vandijkvans.nl

Chris van Bemmel

Mechanic